Lessen

Ik geef voornamelijk privélessen en workshops. In sommige gevallen organiseer ik de workshops zelf en soms word ik door de organisator gevraagd les te geven. Groepslessen geef ik momenteel (vanaf mei 2016) alleen in samenwerking met Tangostudio Daniëlle Riegel, op donderdagavond in Amsterdam.

Privélessen zijn erop gericht om jouw dansen beter te maken. De invulling kan je uiteraard zelf bepalen maar ook aan mij overlaten. Normaliter richt ik mij in mijn lessen op lichaamstechniek, ontspanning van het lichaam, muzikaliteit en de omhelzing. Alles om het dansen fijner te laten voelen en de connectie met je partner sterker. Privélessen zijn voor maximaal twee personen en de kosten zijn 50 euro per uur (excl. eventuele reiskosten).

Op woensdagavonden zijn de privélessen goedkoper! Meer informatie.

Workshops hebben altijd een speciaal thema. Van workshops voor absolute beginners tot workshops voor gevorderde dansers met als thema bijvoorbeeld de omhelzing, giro’s of muzikaliteit. De kosten voor een workshop variëren, neem hiervoor contact met mij op.

Voor zowel privélessen als workshops met kleine groepen (max. 4 paren) beschik ik over een eigen studio aan huis in Utrecht. Gebruik van deze ruimte is altijd inbegrepen in de prijs.